Platforma România For Gold by Edenia

România For Gold este un proiect Edenia despre importanța nutriției în sport și în viață, ce s-a născut în urma semnării unui parteneriat pentru patru ani cu Comitetul Olimpic și Sportiv Român. În acest fel, Edenia a intrat în Familia Olimpică și a pornit alături de sportivii români într-o călătorie spre Jocurile Olimpice Paris 2024.

Platforma sportivă România For Gold

NUTRIȚIE ECHILIBRATĂ PENTRU PERFORMANȚĂ ÎN SPORT ȘI ÎN VIAȚĂ

România for Gold, vorbește încă din 2019 despre legătura intrinsecă dintre nutriție, mâncare sănătoasă și performanță. În cei peste 10 ani de experiență, Edenia, un brand ce are în ADN-ul său inovația, și-a îmbogățit constant portofoliul cu produse menite să ofere o nutriție echilibrată, necesară atingerii performanței atât în sport, cât și în viață.

Prin mâncărurile autentice, aduse direct din țările lor de origine și a legumelor și fructelor păstrate proaspete de la recoltare și până în farfurie datorită procesului de congelare rapidă ce păstrează calitățile nutritive, Edenia creează echilibrul perfect dintre alimentație și o activitate fizică performantă.

EDENIA ESTE PARTE A FAMILIEI OLIMPICE

Pentru a cimenta investiția în această direcție, Edenia, brand deținut de compania Macromex, a intrat anul trecut în Familia Olimpică prin semnarea unui parteneriat pentru patru ani cu Comitetul Olimpic și Sportiv Român. De acum, toți sportivii Team Romania ce se antrenează la Complexul Olimpic "Sydney 2000" de la Izvorani beneficiază de produsele Edenia și de un boost de energie dat de mâncarea nutritivă, gustoasă, echilibrată nutrițional și mai ales sănătoasă.

”Știm că sportul de performanță însemană excelență. Fie că e vorba de pregătire fizică, tehnică, tactică sau psihologică. Dar, mai este nevoie de ceva: de acel ingredient din culise cu aport esențial pentru buna funcționare a corpului oricărui sportiv - precum un combustibil care influențează performanța unui motor - și anume, nutriția”, a spus Albert Davidoglu, CEO Macromex.

SUSȚINEREA LUI DAVID POPOVICI ȘI ROBERT GLINȚĂ

Și lucrurile nu se opresc aici. David Popovici și Robert Glință, vârfuri de lance ale înotului românesc, sunt protagoniștii campaniilor România for Gold fuelled by Edenia din 2021 și 2022, ce vorbesc despre importanța nutriției în sport și în viață. David Popovici, cunoscut și aplaudat de o lume întreagă după multiplele succese obținute anul acesta, este campion mondial și european în 2022 la 100 de metri și la 200 de metri stil liber. Tot David a devenit cel mai tânăr campion mondial la proba de 200 m liber masculin și unul dintre cei mai tineri campioni mondiali masculin din istoria înotului. El deține recordul mondial la seniori și la juniori la proba de 100 m liber, precum și recordul mondial la juniori, la 200 m liber.

Robert Glință este, de asemenea, un campion al României. El este câștigător european la 100 de metri spate, deținătorul locului 8 în finala olimpică la 100 de metri spate din 2021 și reprezintă imaginea România for Gold încă din 2019. Robert Glinţă a adunat până în prezent nu mai puțin de 8 medalii la Campionatele Europene și Mondiale de natație, la seniori. Budapesta e locul unde sportivul român a câștigat medalia de aur la seniori în bazin lung, la Europenele din 2020, în proba de 100 de metri spate.

Produsele Edenia sunt sursa de inspirație pentru David și Robert care folosesc bucătăria pentru a găti împreună, pentru a afla lucruri noi despre nutriție.